Tags & lijstjes, WWW-Wednesday

WWW-Wednesday | 21 juli 2021

Op veel Engelstalige blogs is dit een terugkerend onderdeel: de WWW-Wednesday. Deze tag gaat al jaren mee en blijft populair. Het leek mij leuk om deze tag ook op mijn blog te doen. Het is heel simpel, je beantwoord wekelijks drie vragen:

  • Wat las ik?
  • Wat lees ik nu?
  • Wat ga ik hierna lezen?
Middernachtbibliotheek van Matt Haig
The jasmine throne van Tasha Suri
The Kingdom of Back van Marie Lu
Hard Land van Benedict Wells
De Puzzelman van Nadine Matheson

Wat lees ik nu?

From Lukov with Love van Mariana Zapata
Thuis in het Duincafé van Debbie Johnson
De laatste halte van Casey McQuiston

Wat ga ik hierna lezen?

Brave van Jennifer L. Armentrout

Wat is jouw WWW?

3 gedachten over “WWW-Wednesday | 21 juli 2021”

    1. O oeps, ik ben een deel van mijn reactie vergeten haha. Ik las pas Feel Again van Mona Kasten, ben bezig in Beter op Reis van Viora en Joost en ga hierna hoogstwaarschijnlijk Spijt van jou van Colleen Hoover lezen of Hope Again van Mona Kasten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.