Dit was | November 2022

December is al even onderweg, maar ik vond het toch nog tijd om november voor jullie samen te vatten. Eerlijk gezegd heb ik deze maand minder gelezen dan ik wilde. Tenminste, dat gevoel heb ik. Ik heb sowieso minder geblogd dan ik zou willen, ik hoop dat ik daar binnenkort echt meer verandering in kan brengen. Waarom ik minder gelezen lijk te hebben dan ik hoopte en wilde? Ik had het gevoel dat veel boeken niet zo makkelijk gingen. Sowieso las ik wat dikke boeken waaronder IT van Stephen King en die heb ik nog steeds niet uit. Anyway, dit las ik in november wél.

Gelezen

 1. Dromen van jou van Dani Atkins: Dit boek kocht ik vorig jaar direct na verschijning, maar was er nog niet aan toe gekomen. Het is een echte Atkins met heftige thematiek en emotionele verhaallijnen. Ik begon eind oktober met lezen en las het begin november uit. 4 sterren.
 2. Mungo van Douglas Stuart: Vorig jaar zomer las ik Shuggie Bain van deze auteur en ik werd positief verrast. Ook van Mungo kwamen veel positieve recensies, des te meer reden voor mij om dit boek ook te willen lezen. Helaas werd ik er niet zo door gegrepen als door Shuggie Bain. Ik vond de structuur van het verhaal wat vaag en het verhaal zelf kon mij ook niet zo bekoren. 3 sterren.
 3. Het bloemeneiland van Tabea Bach: Een recensieboek voor Hebban en ik vond het niet echt iets. Te standaard en voorspelbaar. 3 sterren.
 4. Carrie Soto Is Back van Taylor Jenkins Reid: Ja hè hè, eindelijk begon ik in dit boek. Ik zat er vanaf het begin in en heb genoten. Uitgebreidere recensie volgt zo snel mogelijk. 5 sterren.
 5. A Light in the Flame van Jennifer Armentrout: Dit is het tweede deel van “Flesh and Fire, de serie die voorafgaat aan het verhaal van “Blood and Ash”. Ik ga eerlijk toegeven dat ik deze serie dus helemaal niet zo sterk vind. Ik vind hoofdpersonages Sera en Nyktos enorm op Poppy en Casteel lijken, zo jammer. Ook dit verhaal is minder interessant. 4 sterren.
 6. Achter hoge bergen van Emma Anna: Het laatste boek dat ik in november daadwerkelijk uit las en wat een pareltje is dit weer. Ook hier hoop ik snel een recensie van te plaatsen. 4 sterren.

Bookhaul

 1. Het bloemeneiland van Tabea Bach;
 2. De kroon en de nacht van Jana Hoch;
 3. Achter hoge bergen van Emma Anna;
 4. A Light in the Flame van Jennifer Armentrout (pre-order);
 5. Cursed van Marissa Meyer (pre-order);
 6. Zodiac Academy: The Awakening van Caroline Peckham en Susanne Valenti;
 7. Family of Liars van E. Lockhart.

Dit was november voor mij. Hoe was het voor jou?

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Wrap Up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: