Dit was | het tweede kwartaal van 2022

2022 Loopt langzaam op zijn eind. December is de maand waarin veelvuldig wordt teruggeblikt op het afgelopen jaar. Wat is er dit jaar gebeurd, welke boeken zijn er gelezen enzovoorts. De komende weken neem ik jullie mee naar mijn 2022 en daar ben ik vorige week mee gestart.

Deze week: april, mei en juni.

April

De laatste loodjes omtrent de verhuizing zijn aangebroken, alles wordt deze maand afgewerkt en geïnstalleerd. Dit heeft ook nu nog geen gevolgen voor mijn leesgedrag. April was ook de maand dat ik na 2 coronajaren weer naar een boeken event kon en dat was best weer even wennen. Omdat het 3 jaar geleden was dat ik mijn laatste event had, merkte ik wel dat ik me erg oud begon te voelen daar tussen de nieuwe generatie YA lezers. Helaas hebben we deze maand ook afscheid moeten nemen van Joost van de blog NerdyGeekyFanboy, hij is veel te jong gestorven. Het is nu december en ik vind het nog steeds gek om niet dagelijks mer een blog van zijn hand te zien in mijn feed. Ter nagedachtenis aan hem plaatsten bloggers en Bookstagrammers een speciale The Friday Five en mijn editie kun je hier lezen.

Mei

In mei was het dan zo ver, ik ging het huis uit. Ik was gelukkig snel gewend en ging ook weer snel aan het werk. Deze maand kon ik direct op mijn balkon zitten, ik heb nog snel stoelen moeten kopen. Die had ik namelijk nog niet. Doordat de zomer al vroeg begon, kon ik op het balkon veel lezen. Ik had in huis nog geen goede, fijne bank, dus dat was prettig.

 • Aantal boeken uitgelezen: 12
 • Aantal boeken niet uitgelezen: 1, Godenslaap van Laini Taylor
 • Aantal nieuwe aanwinsten: 11
 • Aantal van deze nieuwe boeken in 2022 gelezen: 5
 • Aantal 5 sterren: 0
 • Favoriet: De jasmijnzussen van Corina Bomann
 • Tegenvallers: She Gets The Girl van Rachael Lippincott en Alysson Derrick

Juni

In juni was de herfst even terug, maar kregen we ook al een glimp te zien van de hittegolven die nog zouden volgen. Mijn bank kwam eindelijk binnen en ik gaf een housewarming weekend omdat ik familie en vrienden moest opsplitsen. Deze maand heb ik ook nog aardig wat kunnen lezen, maar de dalende trend lijkt ingezet.

Gelukkig viel het tweede kwartaal nog wel mee qua lezen, ik heb meer gelezen dan ik dacht. Ook weer veel boeken toegevoegd aan de collectie, maar is dat niet een beetje het probleem van iedereen die van boeken houdt?

Volgende week is het tijd om te kijken naar de maanden juli, augustus en september. Wil je meer lezen?

  Gepubliceerd op
  Gecategoriseerd als Wrap Up

  1 reactie

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: