Dit was | het derde kwartaal van 2022

2022 Loopt langzaam op zijn eind. December is de maand waarin veelvuldig wordt teruggeblikt op het afgelopen jaar. Wat is er dit jaar gebeurd, welke boeken zijn er gelezen enzovoorts. De komende weken neem ik jullie mee naar mijn 2022 en daar ben ik begin deze maand mee gestart.

Deze week: juli, augustus en september.

Juli

Deze maand merkte ik dat de vermoeidheid van de afgelopen maanden er in volle vaart uit kwam. Zo erg zelfs dat ik met spoed vakantie opnam op het werk omdat ik echt op mijn tandvlees liep. In juli hadden we ook een dag met temperaturen die richting de 40 graden gingen om vervolgens weer vrij koud te worden. Deze maand had ik weer een evenement (Yaltival), maar helaas ook een uitvaart. Gelukkig heb ik nog wel veel kunnen lezen.

Augustus

Wat gebeurde er deze maand ook alweer? Ik heb eerlijk gezegd geen idee. Het was natuurlijk volop zomer inclusief weer een hittegolf, maar voor de rest ging deze maand gewoon voorbij.

September

De maand die begon met mijn zomervakantie. Ik had lekker twee weken vrij en daar was ik aan toe. Mijn vakantie begon met 30 graden en eindigde met 13 graden, dat is wel jammer. Wat ook jammer was, is dat ik op mijn eerste vakantiedag meteen al bij de dokter zat. Gelukkig niets ernstigs. September eindigde met mijn verjaardag en toch nog een stapel gelezen boeken.

  • Aantal boeken uitgelezen: 7
  • Aantal boeken niet uitgelezen: 0
  • Aantal nieuwe aanwinsten: 13
  • Aantal van deze nieuwe boeken in 2022 gelezen: 7
  • Aantal 5 sterren: 0
  • Favoriet: The Ballad of Never After van Stephanie Garber
  • Tegenvallers: Ketting van goud van Cassandra Clare, Babel van R.F. Kuang

Ik heb het idee dat de zomer kwam en ging zonder dat deze mij heel erg is bij gebleven. Wat ik wel merk is dat ik een stuk minder heb gelezen deze maanden, met september als triest dieptepunt qua hoeveelheid. Qua leesplezier was vooral augustus erg jammer, toen waren alle boeken vrij gemiddeld.

Volgende week is het tijd om te kijken naar de maanden oktober, november en december. Wil je meer lezen?

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Wrap Up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: