Top Ten Tuesday: Boeken die ik graag wilde hebben maar nog niet heb gelezen

Top Ten Tuesday is in 2010 bedacht door The Broke and the Bookish en is in januari 2018 verhuisd naar That Arrtsy Reader Girl. Deze tag is voortgekomen uit liefde voor lijstjes en boeken en uit de wens om boekbloggers bij elkaar te brengen. Deze tag is oorspronkelijk Engelstalig, maar ik vertaal hem naar het Nederlands. Iedere week is er een bepaald thema waarbij je een lijstje maakt van 10 bij dat thema passende items. Het mogen er ook meer of minder zijn. Ligt een thema je niet (helemaal)? Dan heb je de vrijheid om er je eigen draai aan te geven of een thema uit het archief te pakken.

Het thema van deze week is: Boeken die je heel graag wilde hebben, maar nog niet hebt gelezen. Nou, ik heb er wel een aantal.

Duistere Dageraad van Jay Kristoff

Het was niet eens zeker of dit derde deel uit de Nevernight trilogie überhaupt vertaald zou worden, dus toen dat in 2021 toch gebeurde kocht ik het boek direct. Je raadt het al, nog niet gelezen.

Het weesmeisje van Anne Jacobs

Inmiddels heb ik de hele serie, oeps.

Gevallen dromen van Sarina Bowen

Dit boek beloofd een emotionele new adult te worden en dat is precies hetgeen mij over de streep trok in 2019. Het boek is nog steeds ongelezen.

De scherven van Amy Giles

In 2019 las ik Alles is nu, het debuut van deze auteur wat ik bekroonde met 5 sterren. Haar nieuwste boek moest en zou ik dus hebben in 2020, maar nog niet gelezen dus.

Onverschrokken van Rebecca Yarros

Dit is gewoon gênant, ik heb het vierde deel nog niet eens gelezen.

Wat we achterlaten van Rebecca Yarros

Ongeveer net zo erg.

Dromen van jou van Dani Atkins
De jongen die van de klif sprong en zacht terechtkwam van Stefan Raatgever
Bevrijd van Amy McCulloch

Het is alweer jaren geleden dat ik Jinxed las, in 2019 om precies te zijn. In 2021 verscheen eindelijk het vervolg, alleen heb ik het nog niet gelezen.

De jacht van Elle Kennedy

Welk(e) boek(en) wilde jij heel graag hebben en heb je vervolgens nog niet gelezen?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: