Nieuwe boeken in | Mei 2023

Iedere maand komen er weer veel nieuwe boeken uit. Ik vind het altijd lastig deze bij te houden, maar toch wil ik het gaan proberen. Misschien is dit ook een stok achter de deur voor mijzelf om die TBR eindelijk eens weg te werken zodat ik al dat moois kan toevoegen en indien mogelijk direct kan lezen. Dit zijn de boeken die in mei verschijnen en mijn aandacht hebben getrokken. Klik op het omslag voor meer informatie. De selectie is zowel Nederlands als Engels.

Fourth Wing (The Empyrean #1) van Rebecca Yarros

Ik wist niet eens dat dit boek zou verschijnen, maar dit maakt mij heel nieuwsgierig. Rebecca Yarros is vooral bekend van haar new adult series en van haar romans waarbij de emoties hoog oplopen, dus ik ben heel erg benieuwd hoe ze zich staande houdt in fantasy. Dit boek is bij publicatie van deze blogpost al verschenen, maar ik wilde hem jullie niet onthouden.

De erfgenaam van Randi Fuglehaug en Anne Gunn Halvorsen

Oké, royal drama doet het vaak goed bij mij, dus kom maar op!

Atlas van Lucinda Riley en Harry Whittaker

Ik ben hier echt heel benieuwd naar, want Pa Salt vond ik in de gehele Zeven Zussen-serie erg mysterieus. Hopelijk geeft zijn verhaalmeer duidelijkheid over alles uit de voorgaande delen.

Yellowface van R.F. Kuang
Imogen, Obviously van Becky Albertalli
Only This Beautiful Moment van Abdi Nazemian

Oeh, een nieuw boek van Abdi Nazemian, I’m in!


Deze maand valt nog wel mee, en dat is maar goed ook. Juni wordt namelijk heel druk met nieuwe boeken waar ik echt enorm naar uitkijk, dus het is helemaal niet erg als het wat rustiger is. Naar welk boek ben jij nieuwsgierig?

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: