Nieuwe boeken in | Juni 2023

Iedere maand komen er weer veel nieuwe boeken uit. Ik vind het altijd lastig deze bij te houden, maar toch wil ik het gaan proberen. Misschien is dit ook een stok achter de deur voor mijzelf om die TBR eindelijk eens weg te werken zodat ik al dat moois kan toevoegen en indien mogelijk direct kan lezen. Dit zijn de boeken die in juni verschijnen en mijn aandacht hebben getrokken. Klik op het omslag voor meer informatie. De selectie is zowel Nederlands als Engels.

Hoe vermoord ik mijn familie? van Bella Mackie

Ik ken dit boek al in het Engels, maar heb het nog niet gelezen. Stom toevallig heb ik het recent toegevoegd aan mijn Storytel boekenplank zonder te weten dat het vertaald is. Ik weet dus nog niet welke versie ik ga lezen, de Engelse of toch de Nederlandse?

Dracul van J.D. Barker en Dacre Stoker

Ik ben een beetje in dubio over dit boek. Ik heb meerdere boeken van J.D. Barker gelezen, met wisselend succes. Dit verhaal klinkt toch wel heel intrigerend, maar ik wacht het denk ik toch even af.

Hof van Schaduw van Victor Dixen

Ik hoop dat hier nog wel een mooiere cover afbeelding voor komt, want deze is niet mooi. Balen. Anyway, ik kijk echt enorm uit naar dit boek. Het is het eerste deel in de “Vampyria” serie en deze serie is een grote hit in Frankrijk. Vampiers hebben bij mij altijd wel een streepje voor, dus ik werd al dol enthousiast toen ik de aankondiging zag.

Hotel Magnifique van Emily J. Taylor

Toen dit boek in het Engels verscheen, heb ik een paar hoofdstukken gelezen. Op dat moment wist het verhaal mij niet te grijpen, dus dit boek mag in de herkansing. De Engelse release was wel een paar jaar geleden, dus wie weet.

Atalanta van Jennifer Saint

Een nieuw boek van Jennifer Saint? I’m in! Ik weet alleen nog niet of ik deze in het Nederlands of Engels lees. Ariadne las ik in het Nederlands, Elektra in het Engels (stukken goedkoper). Ik vind mythologie toch fijner in het Nederlands, maar de prijzen van de boeken van de Nederlandse uitgeverij vind ik echt onbeschoft hoog. Sorry dat ik het zeg. Het ebook is al zo’n €18.

Things We Never Got Over van Lucy Score

Ik ben soms echt zo’n sukkel als het op het kopen van boeken aankomt. Ik heb de Nederlandse versie dus besteld, maar ik blijk het al in het Engels te hebben. Al een jaar ofzo. Lekker snugger weer. Toch ben ik hier erg benieuwd naar, want Tiktok hypes doen het bij mij niet altijd goed. Een romance is ook wel lekker zo tussen al het fantasy geweld van juni.

I Kissed Shara Wheeler van Casey McQuiston

Zelf las ik deze nog niet zo lang geleden in het Engels, maar andere lezers zijn hier vast benieuwd naar. Ik vind deze herlezen niet zo nodig.

Someone New van Laura Kneidl

Als dit boek net zo emotioneel wordt als haar vorige tweeluik kun je je wel bergen.


De lijst is langer dan ik in eerste instantie dacht. Dit gaat niet helpen om die TBR weg te lezen, maar toch ben ik benieuwd naar deze boeken. Naar welk boek kijk jij het meest uit?

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: